fbpx

Tunatour, certificada per AENOR pels seus protocols davant el COVID-19. Veure certificat

I SI FA MAL TEMPS?
SÓN PERILLOSES?
QUE INCLOU?
QUE HE DE PORTAR?
ÉS APTA PER NENS?
PUC DUR LA CÀMARA?
ACCEPTEN MASCOTES?
QUE ÉS LA DEGUSTACIÓ?
ÉS APTA PER A MINUSVÀLIDS?

I SI FA MAL TEMPS?

Abans de les 24 hrs de la sortida revisem les prediccions meteorològiques i en cas que siguin adverses i l’ activitat s’ hagi d’ anular, contactarem amb vostès per informar-los i podran optar per canviar de data (segons disponibilitat) o anular la reserva sense despeses.

SÓN PERILLOSES?

Les tonyines no son agressives. La seva forma de defensa en la fugida i mai entren en contacte entre elles ni amb les persones, això si, passaran molt a prop!!!

QUE INCLOU?

L’ experiència Tuna Tour te una durada de 2 hores. Inclou el viatge en catamarà fins les piscines del Grup Balfegó, la visualització al catamarà de la audiovisual “ del mar a Balfegó” i segons l’ opció reservada: nedar entre tonyines i la degustació de tonyina roja Balfegó.

QUE HE DE PORTAR?

Només cal que portar el banyador i la tovallola, es podrà canviar als vestuaris del catamarà i per l’ activitat de nadar entre les tonyines els hi deixem la màscara i el tub d’ esnorquel. També disposem d’ armilles de flotabilitat pels nens i els adults que ho sol·licitin. D’ Abril a Juny i octubre disposem de neoprens sense cost.

ÉS APTA PER NENS?

Es una activitat apta per nens. A partir de 5 anys poden nedar entre tonyines per les aptituts natatories. Els pares poden estar tranquils, dispossem d' armilles de flotabilitat!!! (Obligatori saber nedar)

PUC DUR LA CÀMARA?

Pots portar la teva càmara, fer fotos i grabar.

ACCEPTEN MASCOTES?

Ho sentim molt però les mascotes no poden accedir al catamarà.

QUE ÉS LA DEGUSTACIÓ?

La degustació es una tapa de Sashimi de Tonyina Roja Baflegó, acompanyada d' una consumició.

ÉS APTA PER A MINUSVÀLIDS?

El catamarà està adaptat per minusvàlids, en cas de voler nedar entre les tonyines consultin abans de reservar.